انجام عملیات جمع آوری نخاله و پسماندهای رها شده در سطح شهر

♨️📸شهردار اسلام آباد غرب خبر داد؛
انجام عملیات جمع آوری نخاله و پسماندهای رها شده در سطح شهر

⚫️شهردار‌ اسلام آباد غرب گفت: با هدف حفظ محیط زیست شهری، نخاله های ساختمانی رها شده در اراضی شهر جمع آوری می شود.

▪️مهندس امیر سعید جلیلیان ،در گفت‌وگو با پایگاه خبری مژده خبر، با اشاره به اینکه عملیات تسطیح، پاکسازی و حمل نخاله‌های شهری در زمین‌های سطح شهر توسط عوامل خدمات شهری و ماشین آلات مدیریت پسماند اجرا می‌شود، افزود: پاکیزگی معابر سطح شهر یکی از اهداف مهم مجموعه مدیریت شهری است و پاکسازی به صورت مستمر انجام می‌شود.

▪️جلیلیان با اشاره به وسعت شهر و وجود زمین‌های خالی تصریح کرد: متاسفانه برخی شهروندان با عدم رعایت توصیه‌ها و اخطارها، اقدام به دپوی خاک و نخاله و ضایعات در برخی زمین های بایر در سطح منطقه می کنند که این امر علاوه بر ایجاد خطرات بهداشتی و زیست محیطی، موجب لطمه زدن به سیمای شهری و آلودگی بصری می شود.

▪️امیر سعید جلیلیان ادامه داد: شهرداری سالیانه هزینه‌های زیادی را صرف پاکسازی نخاله‌هایی می کند که سیمای شهری را زشت و محیط زیست را تهدید می کند؛ رعایت این موضوع علاوه بر زیبایی‌های بصری از اتلاف هزینه‌هایی که باید برای جمع آوری آنها صرف شود، جلوگیری می کند.

▪️وی افزود: با وجود تذکرات و هشدارهای قانونی اعلام شده، متأسفانه شاهد رهاسازی نخاله‌های ساختمانی توسط برخی افراد در این زمین‌ها بودیم که‌ امیدواریم شهروندان همکاری بیشتری در این زمینه با شهرداری داشته باشند.

▪️جلیلیان در پایان گفت: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلیه نخاله غیرمجاز و رها شده و پسماندهای شهری در مناطق مسکونی مراتب را به شهرداری اطلاع دهند تا در اولین فرصت مأمورین شهرداری نسبت به جمع آوری این نخاله ها اقدام کنند.

بازدیدها: 1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *