بازهم مطالبه گری مژده خبر،ثمر داد؛

گره‌گشایی از مطالبات کارگران «کاشی کاژه» با ورود قاطعانه فرماندار اسلام‌آباد غرب / وعده مساعد برای تسویه حقوق معوقه | قدردانی از مطالبه گری «مژده خبر»

بنابر گزارش سرویس اجتماعی و اقتصادی – اختصاصی مژده خبر؛در پی انتشار فراخوان و پیام‌های ارسالی شهروندان در بخش «صدای همشهری» پایگاه خبری مژده‌خبر، مبنی بر تعویق در پرداخت حقوق و مزایای کارگران زحمتکش شرکت کاشی کاژه، این موضوع با واکنش سریع و پیگیری ویژه عالی‌ترین مقام اجرایی شهرستان همراه شد.

به گزارش مژده‌خبر، پس از انعکاس دغدغه‌های کارگران این مجموعه صنعتی در خصوص معوقات ماه‌های فروردین، اردیبهشت و خردادماه، جناب آقای مهندس فرهاد شهبازی، فرماندار محترم شهرستان اسلام‌آباد غرب، بلافاصله به این پرونده ورود کرده و با نگاهی دلسوزانه نسبت به معیشت خانواده‌های کارگری، رسیدگی به این موضوع را در اولویت برنامه‌های نظارتی قرار دادند.

جزئیات پیگیری و شفاف‌سازی:

فرماندار محترم با فراخوان فوری مسئولان و مدیران ارشد شرکت کاشی کاژه، تشکیل جلسه داده و ضمن بررسی دقیق علل وقفه در پرداخت‌ها، بر لزوم صیانت از حقوق قانونی کارگران تأکید کردند. در این نشست، مدیریت شرکت کاژه ملزم به ارائه توضیحات شفاف در خصوص وضعیت مالی و عملیاتی کارخانه شد.

بازدیدها: 0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *