هشتم ربیع‌الثانی، افق روشن امید و روشنایی است

هشتم ربیع‌الثانی، افق روشن امید و روشنایی است؛ سالروز ولادت باسعادت یازدهمین خورشید هدایت، حضرت امام حسن عسکری (علیه‌السلام)، امام صبوری، بصیرت و پدر بزرگوار منجی عالم بشریت، حضرت مهدی موعود (عجل‌الله تعالی فرجه الشریف).

در روزگاری که عطر انتظار در دل و جانمان جاری است، میلاد امامی را جشن می‌گیریم که چراغ راه تشیع و نویدبخش تحقق عدالت در سایه فرزند عدالت‌گسترش شد.

این میلاد فرخنده و پربرکت را به محضر حضرت ولی‌عصر (ارواحنافداه)، عموم شیعیان و رهروان اهل‌بیت (ع) و به‌ویژه مردم مؤمن، ولایت‌مدار و شریف اسلام‌آباد غرب تبریک و تهنیت صمیمانه عرض می‌نمایم.

از درگاه خداوند متعال مسألت دارم که توفیق پیروی از سیره نورانی ائمه اطهار (ع) و خدمتگزاری صادقانه، شایسته و مؤثر به این مردم عزیز و قدرشناس را روزی همه ما گرداند.

امیرسعید جلیلیان
شهردار اسلام‌آباد غرب

بازدیدها: 0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × سه =