خروش حیدر حیدر در قلب دیار مرصاد؛ حماسه باشکوه اجتماع جان فدا با عطر باران

خروش حیدر حیدر در قلب دیار مرصاد؛ حماسه باشکوه اجتماع جان فدا با عطر باران

اسلام آباد غرب – اختصاصی دورسا نیوز | مسعود باقری
امروز اسلام آباد غرب، شهر ایستادگی و غیرت، بار دیگر کانون حماسه بود. خیابان های منتهی به میدان اصلی شهر از نخستین ساعات صبحگاه، شاهد پیوند عمیق مردم با آرمان های انقلاب بود؛ اجتماعی که در آن از پیرمردهای محاسن سفید دوران دفاع مقدس تا پدرانی که فرزندان نونهال خود را با سربندهای یا زهرا بر دوش نشانده بودند، همگی برای یک تجدید میثاق بزرگ گردهم آمده بودند.
از ساعات ابتدایی صبح، شهر در تب و تاب آمادگی بود. رد پای یک همدلی واقعی در جای جای شهر دیده می شد؛ نیروهای بی ادعای شهرداری در کنار عوامل آتش نشانی، امدادگران هلال احمر و بچه های پای کار ناحیه مقاومت بسیج، دوشادوش هم بودند تا با نظافت مسیرها و فضاسازی محیطی، بستر این میزبانی بزرگ را فراهم کنند.
مراسم با طنین آیات قرآن و سرود ملی آغاز شد. در ابتدا سرهنگ پاسدار بهزاد یوسف وند، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه اسلام آباد غرب به عنوان پیش سخنران پشت تریبون قرار گرفت. وی ضمن خیرمقدم به حضور پرشور آحاد مردم، فرهنگیان، دانش آموزان و یگان های نظامی و انتظامی، این حضور حماسی را نماد زنده پیوند ناگسستنی مردم مرصاد با آرمان های ولایت دانست و از بصیرت مثال زدنی مردم این دیار تقدیر کرد.
اما درست در لحظاتی که شور مراسم به اوج خود رسیده بود، آسمان اسلام آباد غرب نیز با این اجتماع حماسی هم نوا شد؛ نم نم بارانی پراکنده، حال و هوای میدان را عارفانه و باشکوه کرد و قطرات باران بر صورت های مشتاق شرکت کنندگان نشست. این بارش پراکنده در میانه مراسم، نه تنها اجتماع مردم را پراکنده نکرد، بلکه عطر خاک و غیرت را در فضا پیچید و اراده ها را برای ادامه مراسم استوارتر ساخت.
در ادامه، سردار مسعود قنبری، جانشین فرماندهی سپاه حضرت نبی اکرم استان کرمانشاه به عنوان سخنران ویژه، با لحنی گیرا و حماسی سخنان خود را آغاز کرد. وی با ستایش از این حضور به موقع، مفهوم جان فدا را تبیین کرد و گفت: رهبر شهید و شهدای والامقام این راه، نه فقط قهرمانان میدان رزم، بلکه علمداران اخلاق، تواضع و مردم داری بودند. محبوبیت آنان به واسطه صدق در عمل و عشق بی منت به مردم بود و امروز شما با حضور خود نشان دادید که این پرچم همچنان برافراشته باقی خواهد ماند.
اوج شکوه این روز، رژه مقتدرانه بود. صفوف منسجم یگان های ارتش دلاور، سپاه پاسداران، فراجا و یگان های پویا و حماسی دانش آموزی، با اهتزاز پرچم های سه رنگ ایران و همخوانی فریادهای کوبنده حیدر حیدر و لبیک یا خامنه ای، لرزه بر تن بدخواهان انداخت. غرش رژه خودرویی، ادوات رزم و موتورسواران چابک نیز اقتدار نیروهای نظامی را به رخ کشید. اما تصویر ماندگار این گزارش، حضور باصلابت بانوان محجبه بود که با وقار فاطمی و اسلحه بر دوش، گام هایی محکم برداشتند و تصویری از عزم زن ایرانی را در دفاع از ارزش ها به تصویر کشیدند.
این صحنه های پرشور که با رجزهای حماسی و بارش باران همراه شده بود، بلافاصله در کانون توجه اصحاب رسانه قرار گرفت و گزارش این حماسه میدانی در بخش های خبری شبکه استانی زاگرس و شبکه های سراسری رسانه ملی به روی آنتن رفت تا تصویر وفاداری و افتخارآفرینی مردم اسلام آباد غرب، در حافظه تاریخ ثبت شود.

بازدیدها: 0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − هفت =