افتخاری دیگر برای فرزند برومند اسلام‌آباد غرب؛ دکتر فرزاد رستمی به سمت مدیرکل امور مالیاتی استان کرمانشاه منصوب شد

افتخاری دیگر برای فرزند برومند اسلام‌آباد غرب؛ دکتر فرزاد رستمی به سمت مدیرکل امور مالیاتی استان کرمانشاه منصوب شد

درخشش نخبگان و مدیران توانمند دیار اسلام‌آباد غرب در عرصه‌های استانی و ملی، بار دیگر مایه مباهات و افتخار این خطه شد. طی حکمی، جناب آقای دکتر فرزاد رستمی به سمت «مدیرکل امور مالیاتی استان کرمانشاه» منصوب گردید.
دکتر رستمی از مدیران خوش‌نام، متعهد و کارآمدی است که پیش‌تر با تلاش‌های شبانه‌روزی، تعهد کاری و مدیریت مدبرانه خود، عهده‌دار ریاست اداره امور مالیاتی شهرستان اسلام‌آباد غرب بود و در آن مسولیت کارنامه درخشانی از خود به یادگار گذاشت. سوابق ارزنده، اشراف کامل بر نظام مالیاتی و رویکرد عدالت‌محور ایشان، نویدبخش تحولی مثبت، پویایی و تکریم بیش از پیش ارباب‌رجوع در سطح اداره کل امور مالیاتی استان کرمانشاه خواهد بود.
این انتصاب شایسته را به دکتر فرزاد رستمی، جامعه مالیاتی و عموم مردم شریف و فهیم استان کرمانشاه به‌ویژه شهروندان عزیز اسلام‌آباد غرب تبریک عرض نموده و از درگاه خداوند متعال، توفیق روزافزون ایشان را در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و پیشبرد اهداف اقتصادی و مالیاتی استان مسئلت داریم.

بازدیدها: 0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه + هفت =